Fotoverslag van Creative Life

Liesbet en Lotte op Creative Life 2019

Een andere beurs die ook al één jaar op voorhand in mijn agenda stond was Creative Life in Utrecht. Via Instagram en andere social media had ik deze beurs in 2018 van thuis uit beleefd. Opnieuw die verwachtingen hoog gespannen ;) De opbouw van de beurs is echt super mooi. In een oud industrieel pand staan de verschillende standen uit licht multiplex met veel ruimte opgesteld gecombineerd met de nodige roze accenten. De standen zijn niet zo groot, maar de meesten hebben wel een tafel voor workshops, zodat het niet enkel ‘kijken en kopen’ is, maar ook uitproberen en nieuwe technieken leren.
Spek naar mijn bek dus ;)

Ik nodigde mijn nichtje, Lotte, uit om mee naar de beurs te gaan. Ik boekte vooraf 2 mini-workhops: kalligrafie flourishings bij studio Rosanne en Aquarel sweets bij Artpub. Een goeie keuze uit het hele grote aanbod van workshops.

Bij het binnenkomen was ik echt aangenaam verrast, het was er echt zo mooi dan ik me had voorgesteld. In de loop van de dag beleefde ik een soort van Instagram live: heel veel creatievelingen die ik op Instagram volg, liepen daar rond, gaven workshops of aten ook gewoon een taartje. Hier een overzichtje wie ik gespot heb:

 

Starten deden we met een taartje, cappuccino en gember thee bij Sprinkles bakery.

Taartjes van Sprinkles Bakery

De eerste workshop volgden we bij Studio Rosanne.Workshop Flourishing Studio Rosanne

Tijdens de tweede workshop leerden we bij ArtPub ‘Sweets’ aquarelleren.

Workshop Artpub 

Het vervolg van het fotoverslag in alfabetische volgorde…

Eigenzinnige prints van Annie with the Bamboo

Annie with the bamboo

Mooie juwelen en beursstand bij Bejoyce Be joyce en Lotte

Illustraties en borduurwerkjes van De Meisjes Collectief 

De meisjes collectief 

Ecolife met hun workshop ‘mini jungle’

 Ecolife tube

He Ping illustration

 He ping illustration

Thee proeven bij Huis van Mo

Huis van Mo 

Mooi inkt tekeningen van Inkylines

Inkylines 

De fysieke winkel én tekentafel van webshop Splendith

Splendith 

Stipjes workshop bij Stipstijl

Stipstijl

Aquarel illustraties bij Veer IllustratiesVeer illustratie

En natuurlijk de vangst van de dag: Het nieuwe boek van Carla kamphuis ‘Brush pen love’, een Copperplate oefenschrift van Studio Rosanne en het boek ‘Draw your Day’. Ik ben fier op mijzelf op de kleine vangst, want ik kon aan elke stand wel mijn portemonnee opendoen ;)

Vangst creative life 

Zo’n dag naar een creatieve beurs, geeft me heel veel energie en inspiratie om verder te gaan met mijn eigen kleine creatieve bedrijfje. Het loopt niet altijd van een leien dakje en het vergt veel doorzettingsvermogen om mijn kalligrafie bedrijf op te zetten en te laten groeien, maar op zo’n beurs rondlopen tussen vele andere creatievelingen, geeft opnieuw die klik: ja, dit doe ik graag en hier wil ik mijn tijd aan besteden.

Graag bedank ik Lotte voor het enthousiaste gezelschap én het merendeel van de foto's. 

 

Krijg je graag elke maandag een inspiratie blogpost in je mailbox? Schrijf je dan via deze link in op de mailinglijst.

*** 
De meeste linken zijn informatief, enkel de linken naar de website van bol.com zijn onderdeel van een partnerprogramma. De boeken worden voor jou niet duurder, ik ontvang enkel een kleine commissie bij elke aankoop via die linken. 
***


Oudere post Nieuwere post