De webshop sluit voor een weekje

Persoonlijk Webshop

out of office- nov 2019 - Photo by Jérôme Bertaux on Unsplash Calligraphy by Liesbet Merens Kalligrafie

Morgen sluit de webshop voor een weekje. Je kan blijven bestellen, maar de pakjes worden pas vanaf 4 november verstuurd. Je krijgt met de kortingscode: VAKANTIE een gratis zwarte Edding 1340 brushpen naar keuze. 

Als ik in de spiegel kijken en mijn wallen check, dan merk ik dat het hoog tijd is om even rust te nemen. Sinds onze geweldige reis over de plas, ben ik blijven doorwerken, een carrière-switch gedaan én een studie opgestart. Echt, soms is het veel, maar het is allemaal zo interessant, dat het moeilijk is om afstand te nemen. 

Gelukkig trapt manlief op tijd op de rem. Ik hoef enkel de out-of-office van mijn mailbox in te stellen en het in mijn webshop aan te kondigen. Ik geef het toe, daar ben ik ruim laat mee.

En dan hoef ik nu enkel nog 'mentaal' de klik te maken ;)

Wil je graag volgende week iets in de shop bestellen? Voor bestellingen van 27 oktober t.e.m. 3 november 2019 krijg je gratis één zwarte Edding 1340 Brushpen bij je bestelling. Vul volgende code in bij het afrekenen: VAKANTIE (De code is eenmaal geldig per e-mailadres bij een aankoop vanaf 20 euro). Bestellingen worden opnieuw verstuurd vanaf 4 november 2019.

 

PS: Je moet de Edding brush pen ook toevoegen aan je winkelwagentje én je kortingscode VAKANTIE bij afrekenen. 

 

Follow my blog with Bloglovin

Oudere post Nieuwere post

Related Posts

Waarom ik startte met Liesbet Merens Kalligrafie
Waarom ik startte met Liesbet Merens Kalligrafie
Vandaag wil ik mijn persoonlijk verhaal vertellen, hoe en waarom ik kwam tot Liesbet Merens Kalligrafie. Normaal ga i...
Read More
Kalligrafie wordt terug mijn hobby
Kalligrafie wordt terug mijn hobby
Ik schrijf deze laatste blog omdat 'Liesbet Merens Kalligrafie' gaat stoppen. Ik heb heel erg genoten van het worksho...
Read More
Personal: Ik lijk steeds meer op... mijzelf
Personal: Ik lijk steeds meer op... mijzelf
* warning* Net voor mijn verjaardag, sta ik stil bij mijn voorbije levensjaar, het wordt dus een persoonlijke blog. Z...
Read More