News

Fotoverslag van Creative Life

Fotoverslag van Creative Life

Een andere beurs die ook al één jaar op voorhand in mijn agenda stond was Creative Life in Utrecht. Via Instagram en andere social media had ik deze beurs in 2018 van thuis uit beleefd. Opnieuw die verwachtingen hoog gespannen ;) De opbouw van de beurs is echt super mooi. In een oud industrieel pand staan de verschillende standen uit licht multiplex met veel ruimte opgesteld gecombineerd met de nodige roze accenten. De standen zijn niet zo groot, maar de meesten hebben wel een tafel voor workshops, zodat het niet enkel ‘kijken en kopen’ is, maar ook uitproberen en nieuwe technieken leren. 
Spek naar mijn bek dus ;)

Meer lezen →


Tutorial: Hello Spring in brush lettering en illustratie

Tutorial: Hello Spring in brush lettering en illustratie

Voor de start van de lente, een allereerste tutorial met bijhorende **GRATIS** download. 
Volg samen de verschillende stappen voor het brushletteren en illustreren van de 'Hello Spring' quote. Oefen, probeer en ontspan van je creatieve tijd. 

Meer lezen →


Verslag Creative World in Frankfurt

Verslag Creative World in Frankfurt

Ik wil je graag laten zien wat ik zag én interessant vond tijdens de beurs 'Creative World' in Frankfurt. Ik had al bijna een jaar op voorhand de beurs in mijn agenda gepland. In 2018 had ik zoveel op social media zien passeren over die beurs, dat ik toen al besliste dat ik er het jaar erna ook naartoe moest.

Meer lezen →


2018 in cijfers

2018 in cijfers

Vandaag de laatste dag van 2018 en ik kies er voor om een uur in mijn bureau te verdwijnen om een laatste blogje te schrijven over de cijfers van 2018. Ik heb eigenlijk helemaal niets met cijfers, integendeel, ik heb het moeilijk om cijfers te begrijpen en te onthouden. Ik wilde gewoon eens het resultaat weten van die stap naar volledig zelfstandige.

Meer lezen →


Een blik achter de schermen: wenskaarten 'Bakje Troost'.

Aquarel Moderne Kalligrafie

Een blik achter de schermen: wenskaarten 'Bakje Troost'.

*** De warme actie is momenteel afgesloten. We konden een opbrengst van 321,77 euro storten voor kom op tegen kanker *** Het jaar loopt bijna op zijn einde en dan krijg ik altijd goesting om wenskaarten te maken en te versturen. Ik was in eerste instantie niet van plan me er dit jaar aan te wagen maar toch staan er nieuwe wenskaarten in mijn webshop.  Mijn vorige edities van wenskaarten voor het eindejaar waren geen onverdoofd succes: Lag het aan het ontwerp? Lag het aan de korte verkoopperiode? Deze en nog vele vragen stelde ik me telkens nadat de verkoop niet zo...

Meer lezen →